המשך שיעול לבעל

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/06/2011 | 11:15 | מאת: מירב

רומי לא הוא לא לוקח אנטיביוטיקה אלא תרופה לשימור שלא יהיו צרבות בהתחלה לקח אומפרדקס ולא עזר לו ועשו לוקח לנטון. אנטיביוטיקה הוא לקח שהיה לו את החיידק את הטיפול המשולש. אחרי חודש עשה שוב ולא היה את החיידק העניין השיעול שלא עובר לו. תודה מירה

היי מירה, יכול להיות שהטיפול התרופתי פגע בא כבד ותופעת הלואי של הטיפול.

21/06/2011 | 21:11 | מאת: מירב

רומי אז מה עושים לכבד?... שמעתי שאורגנו חליטה ממש טוב .זה יכול לעזור?. על מה את ממליצה?.. תודות מירב

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה