שיעול

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

19/06/2011 | 08:21 | מאת: מירב

לרומי שלום .הבת שלי משתעלת כבר תקופה הייתי אצל הרופאה והיא לא מוצאת בעיה אנחנו בבדיקות . ]בת 15] יש לה בעין הרבה נימים אדומים בצד של העין זה אומר משהו?.. ממה יכול לנבוע שיעול ממושך?.. אשמח לעיצה ממך מירב

היי מירב, מנסיוני אנשים שמשתעלים תקופה ארוכה ועוברים את כל הבדיקות והן תקינות בדרך כלל הבעיה בכבד. נטימים אדומים בצד של העין יכול לומר על התפוציצות נימים בגלל שיעול ממושך, על אלרגיה, ועל עיפות.

21/06/2011 | 10:21 | מאת: מירב

רומי המקסימה.גם הרופאה חושבת על אלרגיה העניין למה אפשר מיליון דברים איך אפשרי לדעת מירב תודה לך על הסובלנות ועל התשובות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה