רומי שלום

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

26/05/2011 | 11:40 | מאת: שושי

הייתי אצל נטורופת לצורך יעוץ וטיפול בקנדידה הליקובקטר ועוד.אני לא יכולה לצרוך סוכר ותחליפיו וגם קפה. קבלתי דיאטה היפוגליקמית. יש לי מספר שאלות. 1 האם ניתן להשתמש בצ'יקוריה 2 האם מותר להמתיק בסטיביה או אגבה 3 האם קיימים מוצרי מזון מלאים ללא סוכר ותחליפיו תודה מראש

היי שושי, את יכולה לשתות צ'קוריה מותר להמתיק בסטיביה ואגבה מוצרי מזון מלאים:לחם שיפון, עוגיות כוסמין ושיפון של ד"ר מרק, חלבה ללא סוכר, שומשומיות ללא סוכר ועוד.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה