פולי אריטריטיס

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

24/03/2011 | 09:46 | מאת: ניסים

רומי שלום א. אני רוצה להפנות מטופלים שלי לרכוש את הפורמולות מדף או אחרות האם שולחת בדואר ב. האם יש טיפול תזונתי או צמחים לפולי אריטריטיס מה המלצה שלך לטיפול בתודה מראש ניסים

היי ניסים, מה נשמע? מבחינת התמציות ניתן להזמין מהאתר והמשלוח דרך דואר רשום. בקשר לטיפול לפולי אריטריטיס אני אשלח לך מזונות שמותר ואסור לאכול. שלך לי את האימיל שלך ואני העביר לך.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה