גרד בנרתיק

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

08/03/2011 | 16:16 | מאת: nurit

הי רומי, רציתי לומר לך שבשבועיים האחרונים הופיע לי גרד בנרתיק במשך יומיים שלושה, טיפלתי עם משחת אגיסטן וזה עבר. היום שוב הופיע לי גרד בנרתיק. אגב, אני לוקחת פרוביוטיק פמינה , ולצערי תופעה זו חוזרת על עצמה שוב. כמובן שאני רוצה לדעת את דעתך בעניין וכמובן את המלצתך.

הי נורית, הייתי ממליצה בנוסף לקחת גם פרוביוטיקה וגינלית של אלטמן לטיפול וגינלי. מומלץ לשתות כל בוקר רבע כוס חומץ תפוחים מדולל במים על קבה רקה.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה