שינוי צבע סביב האישון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

24/02/2011 | 10:58 | מאת: אורה

רומי בוקר טוב! אני אישה בת 58 שנוהגת לאפר את העינים. אתמול בבוקר הסתכלתי לתוך האישון ומצאתי שגלגל בצבע אפור מקיף אותו. זה דבר חדש אצלי מעולם לא ראיתי את זה קודם. רומי, האם זה מצריך פניה דחופה לרופא? אנא חזרי אלי עם תשובה כי אני מאוד מודאגת. תודה אורה

הי אורה, לפי האירידיולוגיה הצבע שמקיף את קשתית העין שייך לקיבה. צבע אפור בעין כחולה אומר על תת חומציות בקיבה צבע אפור חום בעין חומה אומר שגם שגם שם יש תת חומציות בקיבה. לכן צריך לערוך אבחון אירידיולוגי כדי להבין מה קורה בגוף. אין שום מניעה גם ללכת לרופא עיניים.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה