מע' החיסון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

14/02/2008 | 01:34 | מאת: דפנה

ראשית, ברכות עם פתיחת הפורום בתחום האירידיולוגיה ובהצלחה. שאלתי למומחית: האם ניתן לאבחן חולשה של המערכת החיסונית באמצעות האירידיולוגיה?

15/02/2008 | 06:53 | מאת: romi hochma

הי דפנה, יש סימנים בקשתית העין שמראים לנו את מערכת החיסון בהבטים גנטיים ובהבטים נרכשים. הכוונה למצב מערכת החיסון שקיבלנו בתורשה ומצב מערכת החיסון ששינינו דרך אורח החיים שלנו.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה