שאלות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/03/2008 | 08:22 | מאת: חיים

שלום ופורים שמח האם אפשר לאבחן גם מצבים נפשיים (כגון עצבנות ודיכאון מתמשך),לתת פתרונות לשיפור במצב האם אפשר לאבחן יכולת להצלחה וכיוון מקצועי? תודה

חיים שלום, אכן ניתן לאבחן מצבים נפשיים כמו דיכאון ועצבנות. בדכאונות ניתן לעזור לדכאון קל ודכאון בנוני . בדיכאון קליני מוטב שהרפואה הקונבנציונאלית תטפל בבעיה. כמובן שבעצבנות ניתן לעזור על ידי צמחי מרפא ותזונה מתאימה. ניתן לעשות הכוונה מקצועית על פי המידע שמופיע בעין.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה