כאבי בטן ובחילות כרוניים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

30/01/2011 | 12:32 | מאת: עדו

שלוםת לפני כשנתיים שלוש התחלתי דיאטה ורזיתי 27 קילו מאז. אני בן 23 וסובל מבחילות וכאבי בטן כרונים לתקופה של שנים אחורה, ללא איזשהו מקרה חריג שזכור לי שהתחיל את הנושא הזה בזמן האחרון הכאבים מחמירים ואני ממש מתוסכל מהנושא הזה קבעתי תורים לבדיקות אזניים ומומחה לגסטרואנטרולוגיה. קיבלתי המלצות לגבי טיפול באירידולוגיה, והייתי רוצה לדעת האם הטיפול בזה בכלל רלוונטי. תודה רבה !

הי עידו, הרבה פעמים הסימפטומים הגופניים לא מתבטאים בבדיקות הקונבנציונליות. בקשתית העין ניתן להבחין את מקור הבעיה ולטפל בהתאם.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה