שלום אני זקוקה למידע ועזרה ... תודה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

18/03/2008 | 17:39 | מאת: בל

שלום יש לי שאלה כבר זמן לא קצר שאני סובלת מסחרחורות ותחושות של בחילה הבדיקות שלי תקינות והרופאים לא נתנו לי פתרון ואמרו שהכל בסדר. לבנתיים אני התחלתי לבחון מתי יש לי סחרחורות אם זה קשור לאוכל באיזה זמן במשך היום. הדבר שחזר על עצמו היה שבסביבות 12 13 14 הייתי נתקלת בתחושה הזו, כשהייתי עושה פעולה עם הראש נניח לועסת משהו, או מזיזה את הראש והסחרחורות והתחושה הזו קורות גם בישיבה, מה שקרה היום היה ממש ברור, כשנכנסתי לסופר הכל היה בסדר אחרי מספר דקות התחלתי להרגיש בחילה וסחרחורת ממש עוצמתית בקושי הצלחתי להמשיך וללכת בין המדפים . זה הרגיש כאילו ככל שאני מסתכלת על המוצרים ועל שני הכיוונים הסחרחורת חזקה יותר. עצמתי את העניים אבל זה לא עבר עד שיצאתי מהסופר. כפי שזה נראה לי יש קשר חזק לעיניים. יכול להיות שאני צודקת ? מה זה יכול להיות ? והאם יכול להיות שבדיקת עיניים שגרתית לא תוכל להסביר את העניין. זה משבש לי את שגרת היום זה פשוט מחליש אותי. תודה רבה על המענה. אני מקווה שזה הפורום הנכון ושתוכלו לעזור לי ולהפנות אותי לכיוון הנכון תודה בל אלה התחושות שאני מרגישה באותו הרגע חוסר איזון / טישטוש עירנות / סוג של חוסר מודעות לסביבה סחרחורות ובחילות.

הי בל , לפי מה שכתבת נראה לי שאת סובלת מהיפוגלקמיה (נפילות סוכר) כדי לוודא זאת צריך לבדוק את קשתית העין ולראות אם הלבלב מסומן, או לעשות בדיקת העמסת סוכר. בהיפוגליקמיה משנים את התזונה לתזונה עם אינדקס גליקמי נמוך שתשמור על רמות סוכר אחידות בדם במשך היום ושתמנע נפילות סוכר.

27/03/2008 | 13:25 | מאת: רוית בל

תודה, איפה ניתן לעשות את הבדיקה הזו ? ?

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה