סינוורים-כתמי אור בזווית העין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

19/10/2010 | 08:58 | מאת: אינה

שלום, אני לא יודעת אם זאת הכתובת, בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר, והתופעה רק מתגברת, הייתי אצל רופאת עיניים והיא לא מצאה שום דבר, פשוט כלום מידי פעם במהלך היום, אני חווה מין "כתם אור" כתם לבן, מסנוור כזה, בזווית העין בעיקר, לפעמים בתחתית העין, ולפעמים גם בעין השנייה. זה קורה לחצי שנייה וקשה לי להבין מה זה בדיוק. זה קורה גם באיזור מואר וגם בחושך, או אפילו עם עיניים עצומות זה מאוד מלחיץ אותי. בבקשה תענו לי, או תפנו אותי למישהו, אני ממש אובדת עצות.. אינה

הי אינה,אני ממליצה לך ללכת לרופא עיניים ולבדוק שאין היפרדות של הרשתית.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה