איבחון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

14/10/2010 | 08:40 | מאת: אריק

שלום רב! בבדיקת דם המצב של הכולסטרול השתפר פלאים -אני צורך סטטור 10 מ"ג כל יומיים וכן ויטמין בי12 (הכולל חומצה פולית)(ירדתי מ40 מ"ג) אך באיבחון אירידיאולוג המצב קטסטרופלי-כולסטרול גבוה מאוד ויש שכבה שקופה טבעתית על קשתית העין וכאבים בגפיים -וזרמים בשל הירדמות מהירה. אני מבולבל -האם זה ייתכן ומהו הטיפול להורדת הכולסטרול שמצטבר בדפנות העורקים? תודה מראש אריאל

הי אריאל, אכן ניתן לראות מצב בריאותי בעין שלא משתקף בבדיקות דם רגילות . הירידה במשקל גרמה לירידה ברמת הכולסטרול אבל הנטיה לכולסטרול קיימת והיא נמצאת במצב רדום. מאחר ולא עברתה אבחון אצלי אני לא בטוחה שהזרמים שאתה מרגיש מקורם בטבעת הכולסטרול.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה