קושי לרזות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

10/03/2008 | 00:12 | מאת: לילי

שלום רב. יש לי בעיה שדי מתסכלת אותי. יש לי בעיה לרדת במשקל. אני מתאמנת במכון כושר כ-4 עד 5 פעמים בשבוע ואוכלת באופן מבוקר ומסודר (אפילו פחות מידי לדעתי). גובהי הוא 1.67 ומשקלי כ 75 ק"ג ואני בת 21. איני מצליחה לרדת במשקל. עשיתי את כל הבדיקות הדם וכולן יצאו תקינות כולל בלוטת תריס ובדיקה הורמונלית. הכולוסטרול שלי קצת גבוה אך זו בעיה תורשתית כי גם בתקופה שלפני שעליתי במשקל תמיד היה לי כולוסטרול גבוה ובנוסף איני צורכת מאכלים המכילים שומן רווי (מרגרינה, גבינה צהובה וכו'). כיום אני נוטלת ראקוטן מאחר ובמהלך השירות הצבאי בנוסף לעלייה במשקל הופיעו לי פצעים. האם הראקוטן יכול לעקב את הירידה במשקל? בנוסף אני סובלת מגלי חום רבים ואגלי זעה בבית השחי גם שקר, האם זו יכולה להיות חלק מהבעיה של הירידה במשקל? האם יכול להיות שכן יש לי בעיה בבלוטת התריס שבדיקת הדם לא איבחנה? ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות? איזה תחום? תודה מראש.

לילי שלום לפי תאורך, חולשת הכבד הינה גנטית ומאחר ותפקיד הכבד בין היתר לפרק את התרופות . הרוקטן שאת לוקחת אכן משפיע על תיפקודי הכבד ומסיבה זו יש לך קושי בירידה במשקל. באמצעות האיבחון בקשתית ניתן לדעת האם התופעה של גלי החום נובעת מבלוטות התריס או ממקור אחר . לא תמיד ניתן לראות בבדיקות קונבנציונליות בעיות בבלוטת התריס.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה