שינוי בצבע העיניים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

17/06/2010 | 19:11 | מאת: טלי

שלום רומי! יש לי עיניים בצבע דבש, יש תקופות שהן בהירות יותר(בלי קשר לתאורה,שמש,איפור וכדו') ויש תקופות שהן ממש מתכהות לצבע חום.. אשמח לדעת מה הסיבה? והאם ניתן לעשות אם זה משהו? תודה ויום טוב!

היי, לפי תאור צבע העיניים כנראה שיש לך עין מעורבת בצבעים כמו כתום וכחול או חום וכחול ולכן גוון העין משתנה. אנשים עם עין מעורבת בצבעים אלה בדרך כלל אנשים הזקוקים להכוונה בחייהם . נוטים להיות עקשניים, אוהבים מרחב אישי, אך זקוקים לחברה.

28/06/2010 | 17:38 | מאת: טלי

האמת שעקבתי מעט, ושמתילב שהעיניים מתכהות סביב הוסת ולאחריה מתבהרות. האם זה תקין? אשמח לתשובה. תודה!

הי טלי, יכול להיות שיש לך עין מעורבת בצבעים והגוון יכול להשתנות לפי זוית האור.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה