שאלות בסיסיות בנושא אירידיולוגיה.

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

14/02/2008 | 00:08 | מאת: רון

ברכות על הפורום החדש ! שאלה : האם לכל בעיה גופנית,פיזיולוגית ו/או נפשית יהיה ביטוי ברור בקשתית העין ? והאם טיפול בבעיה יביא לשינוי מיידי בקשתית העין בהתאמה ? האם האבחן הוא מדויק ומהם אחוזי ההצלחה באבחון אירידיולוגי? תודה רון

הי רון לשאלתך הראשונה ,התשובה היא כן. את השינוי בקשתית העין ניתן לצפות לאחר שלושה חודשים. השינוי מתבטא בצבע ובסיבים של קשתית העין. לגבי אחוזי ההצלחה מחקר שנעשה בארצות הברית מעיד על הצלחה של 70% .לדעתי נתון זה אינו מדויק מאחר ומחקר זה אינו מכיל מדדים של בעיות שונות שעדיין לא באות לידי ביטוי בבדיקות קונבנציונאליות.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה