חסר בניאצן בגיל שש משמעותו

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/03/2010 | 10:38 | מאת: אליהו ברוך

רומי שלום שאלה ראשונה ערכתי בדיקה בקשתית עין שמאל וגיליתי לקונה סגורה בשעה שלוש במיקום הלב בקשתית המטופלת נישחה עי לבדיקת לב במאמץ התוצאה שהיתקבלה שלילית מה דעתך שאלה שניה ילד כבן שש עם מבנה רדאי סולריס ועים נקודה שחורה בקצה קשתית חסר בניאצין האם יתכן חסר בגיל זה ומה משמעותו בברכה אליהו ברוך

היי אליהו , לקונה סגורה באזור הלב יכולה להעיד על חולשה רדומה בלב שעדיין לא מתבטאת בבדיקות. ניתן למנוע מחולשה זו להתפרץ על ידי אורח חיים בריא. האם אתה מתכוון לדיפקט והאם אתה מתכוון קצה הקשתית בתוך הקשתית או מחוצה לו?

28/03/2010 | 13:57 | מאת: אליהו ברוך

רומי שלום טרם קיבלתי תשובה לשאלתי השניה

היי אליהו, לא עניתי לשאלתך השניה מכיוון שלא הבנתי את הסימןובקשתי שתפרט באופן מדויק את מיקום הסימן וצורתו. בברכת חג שמח

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה