כתם שחור עין L

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

05/02/2010 | 16:43 | מאת: ניסים

רומי שלום קודם ברכות על הירחון החדש לא קיבלתי אתהלינק שמעתי מאליהו באיבחון שלעין שמאל באזור הכבד טבעת 7 נראה כתם שחור ממש כאילו גירדו את החום של העין מאוד מוזר אני זוכר שהיזכרת את זה מתישהו לא הצלחתי למצוא בכתובים מה זה יכול להיות

הי ניסים, תודה על הפרגון. ניתןלהכניס לאתר שלי ולהרשים לירחון. מהתיאור של הסימן בעין נראה לי שאתה מדבר על כתם קפה שמשמעותו חולשת כבד גנטית ואם הכתם נמצא על טבעת מספר שבע זה אומר Aיש חוKשה במערכת החיסון של הכבד לדוגמא הפטיטס B

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה