היי רומי

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/10/2009 | 08:37 | מאת: מורן

קוראים לי מורן ואני גרה בראשון לציון. אני מתעניינת בשם אמא שלי בקורס משולב של קריאה ברשתית העין וקריאה בלובן העין בראשון לציון ברצונינו לשאול כמה שיעורים יש בקורס? כמה אנשים לומדים בקורס אחד? מה השעות והימים? וכמובן מה עלות הקורס? אשמח לקבל תשובה כאן או במייל [email protected] תודה מראש ויום טוב, מורן :)

היי מורן, אני יודעת שמרים גרבר מלמדת אבחון דרך לובן העין, אני מלמדת אבחון רק דרך קשתית העין. היא מפעילה קורסים במשמר השבעה. בהצלחה

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה