שורש אסטרוגולוס

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

17/09/2009 | 11:20 | מאת: רחלי

הי רומי, מאיבחון בקשתית העין, ראיתי בעיות בריאות. לאחר תשאול התברר כי הבחור סובל משיעול קשה ובעיות נשימה לאורך כל השנה. האם מומלץ לקחת שורש אסטרוגולוס עבור בעיות נשימה? האם יכול להשפיע לרעה? תודה רבה, רחלי

היי רחלי, שורש האסטרגלוס מחזק מערכת חיסון ומיבש ליחה.לאנשים שיש נטיה לעצירות יכול לגרום לעצירות. האסטרגלוס אולי יוכל לעזור, השאלה היא האם בעיית השיעול וקוצר הנשימה נובעת מליחה או מסיבה אחרת לדוגמה אלרגיה.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה