בעיות אחרות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

18/02/2008 | 15:24 | מאת: אביבית

בעלי יש לו בעייה שך רזון יתר וכל מ שהוא אוכל אין תוצאות.והוא אוכל די טוב מאוד עים הרבה קלוריות. הגובה שלו 178 והמשקל 55.האים באמצעות השיטה שלך אפשר לבדוק בעיה כי כל הבדיקות שהוא עשה בקופת החולים אצל כמה רופאים לא עוזר.ומהי השיטה לעלייה. נכון זה מצחיק כולם מדברים על ירידה אבל את רואה יש בעיה גם של עלייה.תודה רבה לך אביבית......

אביבית שלום, אכן קשה יותר לגרום לעליה במשקל מאשר לירידה במשקל. ניתן לבדוק דרך קשתית העין מה הסיבה לקושה לעלות במשקל ולנסות לטפל עם צמחי מרפא ותזונה מתאימה

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה