כאבי ראש

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

23/07/2009 | 23:59 | מאת: אסף

שלום רומי, אני סובל מכאבי ראש בצד שמאל של הראש כבר למעלה משנה וחצי שמתחזקים לאחר מאמץ גופני, הייתי כבר אצל כל המומחים בארץ לכאבי ראש ולדעתם זה נובע משריר בצוואר, כעת אני נוטל כדורים לשרירים שרק מחלישים את הכאב אך לא פותרים אותו לגמרי כי אני עדין לא מרגיש את הראש "נקי" כמו כן יש לי כאב אוזניים כרוני שהתחיל יחד עם הכאב ראש אך לדעת מומחי אף אוזן גרון לא מדובר בדלקת אוזניים למרות שזה נמצא בסי טי בנוסף מומחי כאביהראש לא חושבים שיש קשר, בעבר טופלתי ע"י דיקור סיני וכירופרקטיה אך זה לא ממש הועיל. האם לדעתך האירדיולוגיה יכולה לאבחן בעיה כלשהי למרות ששיטות רבות נכשלו? כמו כן ואת חושבת שיש סיכוי שאבחון אכן יכול להועיל במצב כזה, האם תוכלי להמליץ לי על מאבחן באזור ירושלים, תודה רבה.

26/07/2009 | 09:07 | מאת: r

היי אסף, אני מבינה ממה שכתבתה שיש שיפור בכאבי הראש אבל הבעיה לא נפתרה לחלוטין, לדעתי יכול להיות שיש גורם נוסף שמשפיע על כאב הראש שעדין לא מתבטא בבדיקות וכאן נכנסת האירידיולוגיה שדרכה ניתן לאבחן מה הגורם הנוסף לכאבי הראש. נסה דרך האינטרנט למצוא אירידיולוג בירושלים.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה