הבזקים בעין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

20/07/2009 | 19:56 | מאת: אליאן

שלום, לפני שלושה-ארבעה ימים התחלתי לראות ברקים בעין ימין כשאני מזיז את הראש ימינה בחוזקה. עברתי ביום חמישי בדיקה עם חומר שמרחיב את האישון ונאמר לי להמתין כשבועיים, ובמידה וזה יחמיר המצב, לפנות מיד למיון בבית חולים.לא כל הבנתי מההסבר מה קורה והאם זה יכול להפסק, ללא כל טיפול. אני חיפאי, ומטופל בקו"ח כללית, לאן כדאי לי לפנות? נ.ב. אני בן 71, תודה. לפני שנים עברתי כבר ניתוח קטרקט

היי אליאן , שאלתך מתאימה לפורום של רופא עיניים, אירידיולוגיה לא עוסקת במחלות עיניים. אירידיולוגיה היא שיטת אבחון כללית של מערכות הגוף כולל מצב נפשיואישיות של האדם.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה