תשישות כרונית ואירידיולוגיה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

30/04/2009 | 10:19 | מאת: עופר

שלום, אני בן 36 סובל כשנה כבר מתסמונת התשישות הכרונית. התחלתי להרגיש רע אחרי כמה חודשי ספורט אינטנסיביים אך כל הבדיקות המקיפות שנערכו לי יצאו תקינות לחלוטין. האם נתקלת במקרים דומים? האם דרך האירידיולוגיה אפשר לראות חולשות/סיבות למצב? למרות שכל הבדיקות תקינות? אם זהו מצב חרדתי (למרות שאין כל רקע) האם ניתן לראות זאת דרך העיניים? אשמח לתשובה יום טוב ותודה

הי עופר, אכן האירידיולוגיה יכולה לאבחן בעיות פיזיות שאינן מתבטאות בבדיקות.בהחלט נתקלתי במקרים דומים של אנשים שהבדיקות שלהם תקינות אבל הם הרגישו רע וכאן האירידיולוגיה נותנת פתרון. אם המצב חרדתי ניתן לראות דרך קשתית העין.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה