אבחון לפי תצלום

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

18/04/2009 | 12:17 | מאת: מירב

שלום, חבר שלי צילם לי את העין מקרוב בתצלום מאקרו, ושמתי לב שבקרנית יש חלקים שכאילו עם "חורים" שהשריר שם (אם זה בכלל שריר) הוא כאילו יותר חלש... הייתי שמחה לדעת מה זה אומר ואם זה בכלל אומר משהו? תודה רבה ושבת שלום :) קישור לתצלום- http://farm4.static.flickr.com/3573/3450211980_8ab8b9845f_b.jpg

18/04/2009 | 12:20 | מאת: מירב

אה ורק רציתי לציין שזו עין שמאל (אם יש לזה משמעות...) (וסליחה בטעות ההודעה נשלחה פעמיים...)

הי מירב, איני מצליחה לפתוח את התמונה, אבל לפי תאור העין אני מניחה שאת מדברת על לקונות שמעידות על חולשה של האיבר שבו הן מופיעות. יש משמעות לצד של העין, עין ימין מראה חצי גוף ימין ועין שמאל מראה חצי גוף שמאל

20/04/2009 | 13:10 | מאת: מירב

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה