בלוטת הרוק נפוחה תת לסתית

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

13/11/2022 | 14:49 | מאת: אהובה

רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הנפיחות/אבן בקוטר 2.5 ס"מ ללא ניתוח כירורגי וסכנה לפגיעה בעצב + צלקת??? אני מסתובבת עם בלוטת רוק נפוחה כבר 3 שנים עשיתי את כל הבדיקות והצילומים וקבעו לי ניתוח להוצאת האבן . אני חוששת מאד לפגיעה בעצב ובצלקת באיזור הלסת התחתונה אני שואלת אם יש פתרון טבעי??

הי אהובה, במצב זה שאת נמצאת בו נראה לי שניתוח לייזר הוא הפתרון לאבן , אבל חשוב מאוד אחרי הסרת האבן לטפל בגוף כדי שלא ייוצרו לך אבנים נוספות. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה