גוון שונה בקצה האישון בעין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

07/10/2022 | 22:50 | מאת: אירה

שלום ! שמתי לב לפני מספר ימים שנהיה לי בקצה האישון בעין ימין גוון ירוק בהיר וזה יחסית בולט לעין וזה לא היה ככה ורואים שזה נראה שונה. האם אני צריכה לפנות לרופא בדחיפות בהקשר לזה ? ממה זה נובע שינוי גוון ?

הי אירה, גוון קשתית העין יכול להשתנות עקב רעילות גבוה או חומציות גבוה. כדי לענות על השאלה אני צריכה לדעת מה צבע העיניים שלך?

09/10/2022 | 18:04 | מאת: אירה

ערב טוב, תודה על המענה. צבע העיניים שלי הינו בשילוב חום בהיר ירוק ובהמשך לשאלתי - הגוון ששמתי לב שהיה בעין ימין בקצה האישון הוא ירוק בהיר יותר ממה שיש לי.. אשמח לדעת ממה זה נובע ? והאם עליי לפנות לטיפול בדחיפות לרופא עיניים ?

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה