אשמח לעזרת מנהלת הפורום ומשתתפיו במחקר על נטורופתיה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

15/09/2022 | 18:18 | מאת: מיטל

שלום רב, אני אקדמאית עם תואר שני מחקרי, אני מעוניינת להבין לעומק ברמה האקדמאית וגם הלא אקדמאית, את הנושא של: "למה אין כמעט מחקרים נטורופתיים אקדמאיים?". אשמח מאד למי שישתף פעולה ויענה מנבכי ליבו. 1. למה לדעתך אין כמעט מחקרים נטורופתיים אקדמאיים? (כמובן שיש אבל לא מספיק וביחס לצורך). כל תיאורייה תתקבל ותבחן על ידי לעומק, בין אם היא אקדמאית או לא אקדמאית, תיאוריה ברורה, קונספרציה או סתם השערה. 2. מדוע בארץ הלימודים שונים מבחו"ל? האם לדוגמא לומדים בארץ שיטות מחקר, סטטיסטיקה ברמה גבוהה, כמו בתארים מחקריים במדעי הרפואה והחיים, בארץ? אם לא האם לדעתך זה נדרש ומדוע לא? האם בחו"ל לומדים זאת ואם ידוע לכם היכן? 3. מי הגופים החשובים להם יש יכולת לדעתך לשנות ולהשפיע, בין אם לקדם את הנושא, או לחסום את הנושא, וכיצד? 4. אם יש לכם מאמרים, או עבודות, כיוונים אקדמאים או לא אקדמאיים להמשיך לחקור אשמח אם תשתפו. תודה רבה, יבורכו העוזרים.

24/09/2022 | 22:35 | מאת: מיטל

לא יודעת אם אחזור לפה, רצ"ב מייל לשליחת תגובות [email protected] תודה

אני עסוקה מאוד בתקופה הזאת לכן לא אוכל לענות על השאלות שלך , כדאי לך ליצור קשר עם אגודת הנטורופתים.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה