עיפות מוזרה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

13/01/2009 | 11:44 | מאת: רבקה

שלום, אני בת 29 ישנה טוב בלילה כ-6 עד 7 שעות, התפריט שלי מאוזן ואני אוכלת מגוון וטוב. אבל כשעה לאחר שאני קמה בבוקר אני מרגישה צורך לשוב לישון, וזה ללא קשר למצב רוח, אפילו כשאני עושה כושר על הבוקר כשאני חוזרת אני מרגישה עייפות, רק אם אני חוזרת לישון בבוקר כשעה עד שעתיים, אני יכולה לתפקד רגיל עם הרבה מרץ, איך אני יכולה לעזור לעצמי?

רבקה שלום, לדעתי לבעית העיפות יכולות להיות שתי סיבות שהן: 1.את צריכה בן שמונה לתשע שעות שינה. 2. או השינה בלילה לא עמוקה ורצופה חלומות. הייתי ממליצה להוסף שעות שינה ואם גם זה לא עוזר, אז ללכת למעבדת שינה.

22/03/2009 | 15:15 | מאת: ע. גלעד

האם העיפות מופיעה לאחר ארוחת הבוקר או לפניה?

הי גלעד, יש אנשים שמתעורירים עיפים בגלל בעיות שינה ויש אנשים שמתעיפים אחרי האוכל בגלל חולשת מערכת העיכול.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה