עיניים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

17/11/2008 | 11:57 | מאת: אלי

שלום. הלכתי לרופא עיניים בעקבות גירוי בתוך העין ב5 ימים האחרונים. בתוך העין ממש ולא בעפעף. הרגשה שמשהו קופץ בתוך העין (ולא בעפעף). בבדיקה הרופא אמר שיש לי דלקת ורשם לי טיפות עיניים אניטיביוטיות תרוצידין D. לאחר שיצאתי מהרופא נזכרתי שב3 שבועות האחרונים, בעקבות עבודה חדשה, אני חותך כמה בצלים מדי ערב, מה שגורם לי לדמעות וכו' במהלך החיתוך. שאלתי - האם יתכן שה'דלקת' היא בעצם התגובה לבצל ובעצם איני צריך את הטיפות, ועלי לחזור לרופא?

שלום אלי, יכול להיות שיש לך תגובה אלרגית לבצל. הייתי ממליצה לחזור לרופא ולציין מידע זה בפניו.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה