ברצוני לשאול כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

22/12/2019 | 00:58 | מאת: שלומי

הייי הלכתי לאבחון אצל איריס גייר לגבי מצב באסטמה שלי ושילמתי על כדורים הרבה כסף וכשחזרתי הביתה קראתי עוד לגבי אירידילוגיה וקראתי מחקר נסיוני לגבי 39 אנשים עם בעיות בכיס המרה ובנוסף עוד אנשים בריאים לחלוטין ויצא שגם לאנשים הבריאים יש בעיות בכיס המרה ,ופה התחלתי לערער לגבי הטיפול יש אולי הסבר למה זה יצא ככה ? אחרי שקראתי מאוד ירד לי מכל הטיפול ומאוד מבואס מכך

היי שלומי, באירידולוגיה ניתן לראות בעיות פיזיות בטרם ניתן לאבחן אותם מבחינת הרפואה הקונבנציונלית . מדובר על מחקר קטן מאוד ואני לא יודעת כמה הוא אמין, מניסיוני הרב האבחון האירידולוגי מוכיח את עצמו בטיפול . רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה