כדורים לכבד וכליות והפעילות שלהם

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

10/01/2019 | 19:15 | מאת: נטלי

הי רומי ! תוכלי בבקשה לפרט לי קצת יותר על תועלת של הכדורים לכבד וכליות שקניתי ממך ואופן שהם פועלים . מה בעצם בשפה פשוטה הכדורים האלו עושים ? תודה !

היי נטלי, תערובת הצמחים שקיבלת נקראת IridoClear זו אחת התערובות הטובות שיש לי שנבחנה על אלפי מטופלים. בתערובת יש שילוב של צמחים עוצמתיים שמנקים ומגנים על שני הפילטרים שלנו כבד וכליות לכן פורמולה זו יעילה לניקוי רעלים, לנטרול חומציות מהגוף, לשיקום כבד שומני ושיקום כליות.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה