טיפול להפסקת שיעול טורדני

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

08/01/2019 | 13:26 | מאת: אינה רייטמן

לפני שנים טופלתי על ידי אירידיולוג להפסקת שיעול שסבלתי ממנו קשה ללא יכולת לדבר עד הופעת דם בזמן השיעול. טיפול אחד הפסיק את השיעול באופן מיידי. האם אפשרי לקבל אותה תוצאה בטיפול אצלך דוקטור.

היי אינה, אפשר לטפל בשיעול טורדני אבל אני לא יכולה להבטיח שטיפול אחד יספיק. קחי בחשבון שעברו שנים מאז ואת גם השתנית. רק בריאות

08/01/2019 | 19:37 | מאת: נח

קיבלתי טיפול למשך חודש ימים ושום דבר לא השתנה מבחינת השיעול. אם כן, במה שונה הנטורופתיה מהרפואה הקובנציונלית? שם המדינה משתתפת ב- 80% מעלות הטיפול ועוד 18 ש"ח לרופא ברבעון ואילו כאן עליי לממן הכל מכיסי הפרטי והתוצאה אותה תוצאה. אז מה המחיולד בנטורופתיה?

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה