איך למנוע חומציות בקיבה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

07/01/2019 | 05:22 | מאת: נטלי דנה

הי רומי? איזה דרך טבעית יש להוריד חומציות בקיבה , במקום לקחת כדור כל יום ?? אני לוקחת כדור חזק כל בוקר , אבל לא יכולה להמשיך ככה כל החיים ! תודה

הי נטלי, כדי למנוע חומציות בקיבה, תשתי כל בוקר חצי כוס מיץ כרוב על קיבה ריקה ואחרי 40 דקות את יכולה לאכול. רק בריאות

08/01/2019 | 00:31 | מאת: נטלי דנה

עשיתי מייד ! שתיתי וזה פשוט פלא ! עובד יותר טוב מכדור! וגם טעים לי ! תודה רבה אין עלייך !

תודה יקירה, רק בריאות

08/01/2019 | 16:05 | מאת: אלימלך ג.

קל מאוד, בודקים מה גורם לחומציות יתר - ומפסיקים את זה. כדור מוריד סימפטום ואת נשארת עם בעיתך ):

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה