אורח חיים לאחר ניקוי רעלים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

26/12/2018 | 18:35 | מאת: Noa123

היי מה שלומך? עברו חודשיים מאז שהתחלנו את התהליך, משמע סיימתי את התקופת ניקוי רעלים. אני אכן מרגישה פחות עייפה והמטבוליזם שלי עובד הרבה יותר טוב מפעם, לצערי לא ירדתי באחוזי שומן. רציתי לשאול מה הלאה? מה עכשיו אני כן יכולה לאכול ואילו מאכלים אסור לי בשום פנים ואופן?

הי נועה, ניקוי רעלים אורך שלושה חודשים ולא חודשיים, חשוב להמשיך את החודש השלישי שיכול לגרום לירידת אחוזי השומן אחרי חודש השלישי עושים אבחון אירידיולוגי נוסף ואז אפשר להגיד לך איזה מזונות את יכולה להחזיר לתפריט שלך.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה