טיפול בעצירות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

01/11/2008 | 17:30 | מאת: גנית

שלום רומי, אימי אשה בת 88 סובלת שנים רבות מעצירות כרונית. לאחרונה בהשפעתי היא עברה לתזונה מאוזנת יותר הכוללת אורז מלא לחם שיפון קינואה וכו. היתכן שהמעבר למוצרים מכילי סיבים הוא הסיבה להרעה במצבה והתגברות תופעות העצירות. מה יכול לעזור לה לאחר שהשתמשה כבר בכל האמצעים הידועים כולל תרופות? בתודה גנית

הי גנית, אכן אוכל מלא יכול לגרום לעצירות לאנשים שלא מורגלים בכך. יש לשתות שמונה כוסות מים ביום, לקחת פרובויוטיקה בן כדור לשניים. לעיתים הוספת אינזימי עיכול גם עוזרת ליציאות. מבחינת אוכל יכול לעזור שתי כפות פשתן טחון ביום, סלק אדום, מיץ משזיפים שמושרים בלילה.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה