עייפות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

23/10/2008 | 13:23 | מאת: רונן

שלום, האם ניתן בעזרת אירדיולוגיה לאבחן גורם\גורמים לעייפות ומצב רוח ירוד? איך האיבחון מתבצע וכמה זמן זה לוקח? תודה מראש, רונן

שלום רונן, ניתן דרך אבחון קשתית העין לזהות את מקור הבעיה של העיפות והדכדוך. הרבה פעמים העייפות גורמת לדכדוך או הפוך הדכדוך גורם לעיפות. האבחון מתבצע על ידי צילום קשתית העין. התצלום מועבר למחשב והתמונה מוגדלת פי 40. בנוסף יש תשאול ואני מתיחסת גם לבדיקות דם קונבנציונליות. זמן הפגישה הראשונה נע בן שעה וחצי לשעתיים.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה