הריון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

22/10/2008 | 09:34 | מאת: מירב

האם יש דרך לאבחן למה אני לא נקלטת להריון? מה הבעיה? העין שלי קצת בצבע צהוב עם נימים אדומים אשמח להתיעץ איתך מירב

שלום מירב, אכן ניתן דרך קשתית העין לאבחן סיבות שלא ניתן לאתר בבדיקות קונבנציונליות. האבחון והטיפול כולל אבחון דרך קשתית העין, תוצאות של בדיקות דם קונבנציונאליות, וטיפול נטורופתי הכולל שנוי תזונתי וצמחי מרפא

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה