סוגי טיפולים שניתן למצוא באבחון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/10/2017 | 07:58 | מאת: איתן

אירדיולוגיה הוא כלי אבחוני ויש אומרים ייחודי וטוב. אימי נעזרה בו. אבל לא הבנתי מה דרכי הטיפול שקשורים לאירדולוגיה? הרי זה כלי אבחוני בלבד. טיפולים בבעיות שמאובחנות זה כבר עניין מורכב יותר ואירדיולגיה זה לא שיטת טיפול. אימי אובחנה ואז נשלחה לרופא וגם הרבליסטית. אם משהו הוא מאבחן זה בסדר אבל מטפל בשיטה זו שהיא רק אבחונית? הרי כל הטיפולים הם כלל לא קשורים לאבחון.

הי איתן, בדרך כלל מי שעוסק באירידיולוגיה הוא גם נטורופת או מטפל בתחום אחר. האירידיולוגיה היא כלי אבחון של הנטורופתיה ולכן טיפול אירידיולוגי הכוונה לטיפול נטורופתי. מי שלמד אירידיולוגיה בלי שום ידע פרא רפואי אינו יכול לטפל באנשים. רק' בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה