דיאטה בזמן נטילת גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

25/09/2017 | 23:41 | מאת: דנה

היי אני בת 19 ונוטלת גלולות למניעת הריון על מנת לטפל בפצעים מאז שהתחלתי לקחת את הגלולות העלתי מאוד במשקל וגם כאשר התחלתי לעשות ספורט לשמור על תפריט דיאטה מוקפד ומאוזן אני לא מצליחה לרדת במשקל רציתי לדעת אם יש משהו שיכול לעזור לי לרדת במשקל למרות שהגלולות מקשות על הירידה במשקל? או שרק כאשר אפסיק לקחת גלולות יהיה לי יותר קל לרדת במשקל? אגב זה היה ככה גם לאחותי במשך כמה שנים היא לקחה גלולות והייתה מלאה וברגע שהפסיקה היא ירדה במשקל בלי לעשות אפילו דיאטה.. תודה

היי, הגלולות מתפרקות בכבד ולכן הם מעמיסות עליו ומקשות על ירידה במשקל. הטיפול שיתאים לך לקחת יחד עם הגלולות צמחי מרפא שיעבדו על הכבד. צריך לאבחן אותך כדי להתאים לך את הצמחים בצורה מדויקת. שנה טובה

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה