כמה שאלות על אבחון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

04/10/2008 | 23:33 | מאת: תמי

שלום 1. האם באבחון מקבלים מידע כולל ומערכתי על מצב הגוף או משהו נקודתי לפי הסיבה בגללה הגיע האדם? 2. מהי תדירות הטיפולים? או שמדובר באבחון חד פעמי ואז ביקורת אחרי תקופת טיפול בבית? 3. מהו טווח המחירים? אני בטוחה שהוא רחב מאוד אבל לכמה עלי לצפות בערך ממטפל מוסמך? 4. כיצד אוכל לדעת שהמטפל מוסמך ולא מתחזה? תודה

הי תמי, באבחון מקבלים מידע מערכתי ומידע ספיציפי לבעיה. מבחינת התדירות של המפגשים, יכולה להיות פגישה אחת ועד מספר מפגשים לפי סוג הבעיה. טווח המחרים נע בן שח300 ועד 450שח. לדעתי אירידיולוג חייב להיות גם נטורופת. וכדי לבדוק שלא נפלת אצל מתחזה עליך לבדוק אם המטפל רשום גם באגודה הנטורופתית. האירידיולוגיה הא חלק מהנטורופתיה, ולמודי נטורופתיה זה ארבע שנים.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה