טיפול באידיאולוגיה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

04/10/2008 | 23:25 | מאת: מיטל

שלום רומי האם כל אירידיולוג יכול להציע טיפול או שזה תלוי בהכשרה נוספת שרכש? איך נראה טיפול כזה? תזונתי? תרופתי? האם תוכלי לצרף לינק לרשימת המטפלים המוסמכים שהזכרת שקיימת באינטרנט. חיפשתי ולא מצאתי תודה מיטל

04/10/2008 | 23:27 | מאת: מיטל

אופס

הי מיטל, לא כל אירידיולוג יכול להציע טיפול. יש אירידיולוגים שלמדו נטורופתיה שהם יכולים לטפל ויש אירידיולוגים שלמדו שיטת אבחון אירידיולוגי ללא הכשרה של טיפול. יש לבקש תעודת הסמכה של המטפל. טיפול כזה כולל אבחון אירידיולוגי ,תשאול המטופל, בדיקות דם ורק אז ניתנת תוכנית טיפול שכוללת תזונה, צמחי מרפא ועוד יש לרשום בגוגל אירידיולוגיה ותמצאי רשימה של מטפלים.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה