קליטת יתר בגולגולת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/08/2004 | 23:08 | מאת: א

שלום ואני מקווה שזה המקום לשאול בעלי עשה מציפוי עצמות בגלל סיבה אורתופדית. הבדיקה נמצאה תקינה למעט קליטת יתר בצד האחורי של הגולגולת מימין ונרשם ע"י המפענח - כנראה על רקע טראומטי. העניין הוא, שלא היה שום שבר או כל חבלה בראש מאז ומעולם! העניין מדאיג אותי במיוחד מאחר וזו "עצם הפלאפון" ובעלי משתמש המון בפלאפון ללא אוזניה או דיבורית. הוא בן 35. אני מאוד מודאגת והוא שאנן ולא פנה עדיין לרופא. מה דעתך? מה כדאי לעשות? אילו בדיקות? בתודה

01/09/2004 | 21:27 | מאת:

קליטת יתר בעצם יכולה להיות מסיבות שונות. כדאי שתפנו לנוירוכירורג לביצוע צילום גולגולת ו- CT לברר אם קיימת קורלציה בין המיפוי לממצא בהדמייה. ד"ר אשכנזי