כאבים בצד אחד של הפנים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/08/2004 | 22:06 | מאת: נועה

שלום רב אני בת 30 בריאה. נתקלת אחת לשבועים בתופעה שבה העור כואב לי בצד אחד של הפנים. גם אם אני מעבירה יד על הפנים בצד הכואב, אני ממש מרגישה מעין כאב מציק וברור, גם בחיוך וכו'... בכל פעם עוצמת הכאב זהה לקודמותיה. הפעם הזאת הכאב היה הרבהיותר חזק ואף הקיף את העור שסביב העין . (אגב, הראש אינו כואב לי) אודה לתשובתכם מה עלי לעשות ולאיזה מחלה סיפטומים אלו יכולים להצביע. אני חייבת לציין כי רק העור כואב לי ולא הראש. כל הנושא של הכאב החל רק בחודשים האחרונים וכל פעם זה מתרחש בערך יומים אגב, שמתי לב שלאחרונה יש לי רגישות גם אם אני מנסה לפתוח בקבוק שקשה לפתוח אותו אך הפעם הכאב הוא בעור שבכף היד עד שאני ממש נאלצת לשפשף את היד כדי להקהות את הכאב על מה שתי תופעות אלו מצביעות והאם יש קשר בינהן? האם הן עלולות להצביע על מחלה עתידית בברכה תודה רבה

16/08/2004 | 00:39 | מאת:

הכאב שהינך מתארת יכול להיות מיגרנוטי, יכול להיות קשור לנוירלגיה של העצב החמישי או קשור לבעיה צווארית. מומלץ שתפני לנוירולוג לבדיקה ד"ר אשכנזי