ניתוח אנוריזמה הראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/08/2004 | 22:32 | מאת: שי

שלום שמי שי אני עברתי ניתוח בראש לפני17 שנה מאז אני סובל מכאבים שפעם חזקים ופעם חלשים . לפני שנה אושפזתי עקב כאבים מאוד חזקים ומאז אני לוקח כדור בשם פרקוסט שזה ממשפחת המורפיום ורק זה מעביר לי את הכאבים השאלה שלי אם זה יכול למכר ואם האנוריזמה יכולה לחזור ואצטרך עוד ניתוחאני נוטל כ-3או4 כדורים ביום

02/08/2004 | 18:30 | מאת: מתנדב מד"א

פרקוסט יכול למכר.

04/08/2004 | 14:25 | מאת: יעל

היי, בתור אחת שעברה את אותו הניתוח לפני כשלוש שנים, אני מניחה שאתה במעקב כל השנים האלה, ובטח אם היו רואים בבדיקות הMRI, שמשהו לא תקין היו מטפלים בכך. גם לי יש כאבי ראש כל הזמן מאז הניתוח, אך זה הגיוני כי המקום עבר טראומה וניתוח קשה. כאבי הראש שלך לא בהכרח קשורים לעובדה האם משהו לא בסדר תרגיש טוב