השפעות לוואי של טגרטול

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/07/2004 | 19:31 | מאת: שלום

שלום רב. אבקש לקבל הסבר לגבי ההשפעות של התרופה טגרטול. הנוירולוגית רשמה לי מינון של 400 מי"ג של התרופה (וזאת עקב התקף אפילפטי שעברתי לפני כחודש. לפני 11 שנה עברתי ניתוח מוח להסרת גידול מסוג נוירוציטומה). בתודה מראש. שלום.

26/07/2004 | 15:25 | מאת: מתנדב מד"א

תכנס באתר www.infomed.co.il לאינדקס התרופות, או שתשאל בפורום תרופות ורוקחות.

28/07/2004 | 00:09 | מאת: ט

אני נטלתי טגריטול במינון 600 מ"ג למשך חודש וללא כל תופעות לוואי, אבל אין זה אומר שאתה גם לא תחוש בתופעות כאלו ואחרות, זה מאוד תלוי לאיך הגוף מגיב לתרופה וכל אחד חש משהו אחר. התרופה שלעצמה, בטוחה לשימוש! היא תרופה שנמצאת בשימוש כבר עשרות שנים ויעילותה הוכחה! רכוש את התרופה, קרא היטב את העלון המצורף, ותווכח, שאין שום דבר יוצא דופן - אותם תופעות לוואי כמו של אקמול...