גידול במוח?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/07/2004 | 00:27 | מאת: שחר

שלום: אני בן 17 וחצי בזמן האחרון(כמה חודשים) יש לי כאבים בראש לא חזקים.אני מרגיש שאני לא יכול לחשוב אני שוכח דברים לעתים קרובות ואני רואה מטושטש לפעמים. האם זה סוג של גידול בראש? אני רוצה ללכת לבדיקה אבל אמא אומרת שזה שטויות וזה יעבור.

28/07/2004 | 00:20 | מאת: ט'

שחר, לא הייתי מרחיק לכת עד כדי גידול במוח, אבל אני לא מסכים עם הגישה של אמא שזה יעבור... אני חושב שאתה צריך לפנות לרופא המשפחה, לתאר את התחושות ולבדוק את זה. יש הרבה תופעות רפואיות שיכולות להסביר את מה שאתה חש... בכל מקרה, רצוי לא להזניח, ותתחיל עם רופא משפחה ובדיקת רופא עיניים כי הוא יכול גם לחקור הלאה (הסתכלות לקרקעית העין, יכולה לספר הרבה על הגוף...)