השטחת הגולגולת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/07/2004 | 16:49 | מאת: לילך

לבתי בת החצי שנה התגלה בגיל שלושה חודשים השטחת גולגלות - החלק העורפי הימני. בבדיקת סיטי שעשינו התגלה כי תפרי הגולגלות פתוחים לרבות התפר הלמבדואידי, מערכת החדרים בגודל ובמיקום תקינים.רציתי לדעת מה ניתן לעשות מאחר והגולגלות חיצונית מאוד מעוותת ומפשיעה על מבנה הפנים.האם מצב זה משפיע על התפתחות המוח? קיימת כמות עודפת במידה מינמלית של נוזל cs f מסביב למוח- מה זה אומר? אשמח לתשובה לילך

31/07/2004 | 20:35 | מאת:

מומלץ לפנות לנוירוכירורג המטפל בילדים שיכול להפנותך במידת הצורך לטיפול בקסדה אשר תאפשר המשך גדילת הגולגולת בצורה סימטרית ד"ר אשכנזי