חשד לפגיעה בעצב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/07/2004 | 21:25 | מאת: אבי

במהלך ניתוח (הרדמה מקומית) להוצאת גוש שומני בצוואר צד שמאל אחורי הרגשתי כמו מכת חשמל מהראש ועד כף רגל בצד השמאלי של גופי, הניתוח בוצע כמעט לפני שנתיים ומאז אני מרגיש כאב חד מתחת לצלעות בצד שמאל היתכן שבמהלך הניתוח ניפגע עצב באיזו שהיא צורה הקשור למערכת העיכול? תודה מראש על תשובתך

22/07/2004 | 21:48 | מאת: חסוי

למה שזה יהיה קשור למערכת העיכול... ותגיד אתה כל כך שמן שאפילו בצוואר יש לך שומן???? חחחח.... סתם סתם בצחוק אל תבכה ... חחחח...