כאבים מאמצע הגב לכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/07/2004 | 12:10 | מאת: רוחמה תורן

אזכיר בקצרה את בעייתי שמוכרת לך היטב, לפני שנה ו-9 חודשים עברתי במרפאתכם ניתו להסרת מינינגיומה בחוט השידרה T6-8. למרות על הניסיונות של השתלת SCS באיכילוב, הזרקת בקלופן ישירות לחוט השידרה. מצבי הולך ומחמיר הכאבים בלתי ניסבלים, ולאחר כל נסיון שלא הצליח מצבי החמיר ואני לחלוטין מיואשת. פרט לכאבים ששום תרופת הרגעה לא מרגיעה, אני מרגישה בערה בלתי מיתנת לתאור, כאילו שופכים אש לתוך הרגליים ובמיוחד רגל ימין., כמו כן אני מרגישה כאילו כולי מכווצת. מעט המוטוריקה שהיתה לי הולכת ופוחתת מצב זה הינו יומם ולילה והייאוש רב עד כדי רצון להתאבד. אנא עוץ לי עצה.

15/07/2004 | 21:47 | מאת: משה

מיזה מספר חודשים שורפת לי כף רגל שמאל.וזאת בעיקר כאשר אני שוכב או יושב פחות שורפת כאשר אני עומד ומפעיל לחץ על הרגל.אני עושה פיזיוטרפיה על חוליה L5 אני משתמש ב-"טנס"להקלת הכאב שעוזר לי בדיוק לשעתיים. האם זו בעיה נירולוגית? או מה עלי לעשות תודה משה