כאבי גב עם שיתוק ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/07/2004 | 16:58 | מאת: מאיה - הנושא דחוף

בת 31, שנתיים שיש לי כאבי גב תחתון,ומשיכה והקרנה לרגל שמאל, מזה חודשיים שאיבדתי תחושה ברגל שמאל, לא יכולה להרים כף רגל ו/או את האצבעות בעיקר הבוהן. שתי בדיקות EMG הראו נזק חריף בשורש L5 המצביע על שיתוק רגל שמאל. MRI הראה בלט אך לא הראה אינדיקציה ללחץ עצבי, CT הראה עיבוי של שורש L5. הנוירולוגים אומרים שהטיפול צריך להיות אצל אורטופד, האורטופד אומר שהטיפול צריך להיות אצל נוירולוג ואני תקועה באמצע, סובלת מכאבי גב ומוגבלות של הרגל - נגררת לי, נתקעת ברצפה ואין מי שמוכן לטפל בי. מה לעשות? אודה על תשובתך המהירה.

12/07/2004 | 12:16 | מאת:

מומלץ שתפני למומחה לטיפול בבעיות עמוד השדרה, נוירוכירורג או אורטופג המתמחים בבעיות אלו. ד"ר אשכנזי

12/07/2004 | 12:17 | מאת:

מומלץ שתפני למומחה לטיפול בבעיות עמוד השדרה, נוירוכירורג או אורטופד. ד"ר אשכנזי